G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

Narin Güran’ın ölüm sebebi Adli Tıp tarafından açıklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adli Tıp Kurumu, kayıp 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili sonuçları açıkladı. Rapora göre, Narin Güran’ın ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı olarak hayatını kaybettiği belirlendi. Güran’ın cansız bedeni 8 Eylül’de Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunmuştu.

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, Narin Güran’ın ölümüyle ilgili yapılan otopsi sonuçlarını inceledi. Rapordaki bilgilerde, cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı konusunda tıbbi bir değerlendirme yapılamadığı belirtildi. Ölümünün 21 Ağustos günü yaşandığı ifade edilen raporda, sol diz altından bacağın kopmasının hayvanlar tarafından ölüm sonrası oluşturulmuş olduğu vurgulandı.

Adli Tıp Kurumu’nun raporunda, Narin Güran’ın ölümünün ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı olduğu oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca, Güran’ın abisi Enes Güran’ın kolundaki diş izleriyle ilgili detaylar için Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu’nun mütalaasının yarın açıklanması bekleniyor.

Narin Güran’ın ölümüyle ilgili detayların belirlendiği Adli Tıp raporu, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına iletilerek soruşturma devam edecek. Güran’ın cansız bedeninin bulunduğu Tavşantepe Mahallesi’nde ise olayın aydınlatılması için çalışmalar sürüyor. Ayrıca, Güran ailesi ve çevreleri, Adalet isteyerek olayın aydınlatılması için yetkililerden yardım talep ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Narin Güran’ın ölüm sebebi Adli Tıp tarafından açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!