G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,88
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.087,99
Petrol78,19
GR. ALTIN2.927,62
BTC2.119.868,42

Muharrem İnce’den Akaryakıt Zamlarına İlişkin Çarpıcı Video

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, son dönemdeki akaryakıt zamlarını eleştiren bir video yayımladı. Videoda, farklı yıllardaki akaryakıt alım gücünü göstermek için 30, 8 ve 2,5 litrelik bidonlar kullanıldı. İnce, su bardakları ile de gelecekteki akaryakıt alım gücünün daha da azalacağının öngörüsünü yaptı.

Yaptığı karşılaştırmada, İnce, akaryakıt zamlarının gelecek yıllarda artış göstereceğine işaret etti ve bu durumun kötü ekonomi yönetiminin bir göstergesi olduğunu belirtti.

“TAHMİNLERİMİZDEN ÖTE ZAM GELECEK”

İnce yayımladığı videoda şu sözleri kullandı:

“2 yıl önce bir video çekmiştik. Bugün bu videoyu güncelleyeceğiz. Elektriğe yüzde 38 zam geldi. Çok yakında akaryakıta tahminlerimizden öte zam gelecek. 2002’de 50 lirayla 30 litre akaryakıt alırdık. 2018’de 8, 2022’de 2,5 litreye düştü. Yakında gelecek zamla emin olun ki şu kadar (su bardağı) alacağız. 1 litrenin belki biraz üzerinde olacak. 2025’de 50 lirayla bu kadar (çay bardağı) alacağız. İşte kötü yönetimin en güzel örneğidir bu.

Muharrem İnce’nin bu açıklamalarıyla birlikte, akaryakıt zamlarının halkın cebini nasıl etkilediği bir kez daha gündeme geldi. Özellikle maddi sıkıntı içerisinde olan vatandaşlar, gelecekteki fiyat artışları konusunda endişeli olduklarını belirttiler.

İnce’nin videosu sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve birçok kişi videoyu paylaşarak farkındalık oluşturmayı amaçladı. Akaryakıt fiyatları ve ekonomik kriz konuları son dönemde sıkça tartışılan konular arasında bulunuyor.

Hükümet ise İnce’nin eleştirilerine yanıt vermedi ancak ekonomik tedbirler alacaklarını belirtti. Akaryakıt zamlarının ne şekilde düşürüleceği ve ekonomik istikrarın nasıl sağlanacağı ise belirsizliğini koruyor.

Muharrem İnce’nin bu videoyu yayımlamasıyla birlikte, akaryakıt zamlarının hayat standartlarını olumsuz etkilediği gerçeği bir kez daha ortaya çıkmış oldu. İnce’nin geleceğe dönük tahminleri çerçevesinde, halkın daha da zor durumda kalabileceği endişesi artarken, ekonomik krizin çözümü konusunda hükümetin aldığı önlemler merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muharrem İnce’den Akaryakıt Zamlarına İlişkin Çarpıcı Video

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!