G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Ayrıldığı Erkek Arkadaşı Tarafından Vuruldu! Son Dakika Haberleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 Ekim 2023 tarihinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi İntörn Doktor Nida Nur Nergiz, Çiftlikköy Mahallesi’ndeki kız öğrenci yurdu önünde erkek arkadaşı Ersin Karakuş tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan genç kızın sağ bacağı dizüstünden kesildi. Olayın güvenlik kamerasına yansımasıyla Adana’da yakalanan zanlı Karakuş, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede tanık olarak dinlenen mağdur Nergiz’in kız kardeşi, Karakuş’un kardeşini vurarak rahatladığını söylediği ses kaydının incelenmesini talep etti.

R.A’nın ifadelerine karşın ciddi çelişkiler olan sanık Karakuş, suçlamaları reddederek Nergiz’le dini nikah kıydıklarını iddia etti. Nergiz’in avukatı ise sanığın çelişkili savunmaları olduğunu belirterek en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Karakuş’un avukatı ise müvekkilinin iki öğrenci arasındaki flört ilişkisinden kaynaklanan bir olay olduğunu iddia ederek, TCK’nın 32. maddesinin uygulanmasını talep etti.

Mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteleyerek diğer tanıkların dinlenmesine karar verdi. Mersin Tabip Odası Kadın Hekimlik ve Kadın Sağlığı Komisyonu üyelerinin de adliye önünde yaptıkları açıklamada, Nergiz’in maruz kaldığı şiddete dikkat çekildi ve adaletin sağlanması talep edildi. Gelişmeler mahkeme önünde beklenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Ayrıldığı Erkek Arkadaşı Tarafından Vuruldu! Son Dakika Haberleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!