G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,23
CNY4,87
GBP45,74
EURO/USD1,12
BIST10.028,10
Petrol74,14
GR. ALTIN2.916,75
BTC2.183.460,07

Mardin’de Kafa Kafaya Çarpıştılar! Yaralılar Hastanede Tedavi Altında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’in Artuklu ilçesine bağlı Yalım Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 34 GIV 84 plakalı hafif ticari araç ile plakası belirlenemeyen bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Ali A. (20), Mehmet Salih K. (23), Abdulkadir A. (22), Tayyip Erdoğan B. (23), Yusuf O. (20) ve Ahmet B. (21) isimli şahıslar, olayın ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan biri olan Yusuf O.’nun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazanın meydana geldiği bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken yapılan incelemelerin ardından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği ve kimlerin kusurlu olduğu konusunda detaylı bir inceleme yapılacak.

Trafik kazaları, genellikle dikkatsizlik ve hızlı araç kullanımı gibi sebeplerden kaynaklanmaktadır. Sürücüleri bilinmeyen araçların karıştığı bu kazanın neden meydana geldiği ise henüz netlik kazanmamış durumda. Kazaların önlenmesi için sürücülerin trafik kurallarına uyması, dikkatli ve saygılı bir şekilde araç kullanması son derece önemlidir.

Olayın şokunu atlatan yaralıların durumunun yakından takip edildiği ve gerekli tıbbi müdahalelerin yapıldığı bildirildi. Kazada yaralanan gençlerin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları için hastane personeli tarafından gerekli tedavilerin uygulanacağı belirtildi.

Artuklu ilçesinde meydana gelen bu kaza, sürücülerin ve yolcuların hayatını riske atan trafik ihlallerinin ne kadar önemli bir konu olduğunu bir kez daha hatırlatmaktadır. İlerleyen detaylı soruşturmanın bu kazanın nedenlerini aydınlatacağı ve benzer vakaların önüne geçilmesi için alınması gereken önlemlerin belirleneceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mardin’de Kafa Kafaya Çarpıştılar! Yaralılar Hastanede Tedavi Altında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!