G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,52
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,70
GR. ALTIN2.919,98
BTC2.107.656,42

Malatya’da Ehliyet Sınavında Kopya Operasyonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehirde motorlu taşıtlar sürücü kursu sınavlarına yönelik yapılan operasyonda, polis Y.D. adlı bir şahsı gözaltına aldı. Malatya KOM polisi, Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ehliyet sınav merkezinde kopya çekileceği bilgisine ulaştıktan sonra harekete geçti. Sınavın başlamasına kısa bir süre kala yapılan baskında Y.D’nin ayakkabı tabanına yerleştirdiği düzenek ve mikro kulaklık ele geçirildi.

Polis, yapılan araştırmalar sonucunda Y.D’nin dışarıdan yardım aldığını belirledi. N.A. adlı organizatörle iletişim kuran Y.D’nin kopya çekmeyi planladığı ortaya çıktı. Polisin çalışmaları sonucunda N.A. da gözaltına alındı ve üzerinde bulunan mikro kulaklık hastanede yapılan operasyonla ele geçirildi. Şüpheliler polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Organizatör olduğu iddia edilen N.A, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Malatya KOM Polisi, sınavlarda kopya çekmeye çalışan şahıslara karşı sıkı önlemler alarak sahtekarlığa geçit vermemeye devam edeceğini açıkladı. Ehliyet sınavlarının güvenilirliğini artırmak amacıyla daha fazla operasyon düzenleneceği belirtildi. Y.D’nin ve N.A’nın yaşadığı durum, sınavlara yapılacak hile girişimlerinin ciddi sonuçları olabileceğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malatya’da Ehliyet Sınavında Kopya Operasyonu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!