G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Lyon, Galatasaray’dan Wilfried Zaha’yı kiraladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransız futbol takımı Lyon, Galatasaray’dan Wilfried Zaha’yı kiraladığını duyurdu. Lyon’un yaptığı açıklamaya göre, sarı kırmızılı takıma 3 milyon Euro ödenecek. Bu transferle ilgili haberi veren Lyon, Galatasaray ile Zaha’nın kiralık sözleşmesinin imzalandığını aktardı. Galatasaray’ın 2026 yılına kadar sözleşmeli olduğu Fildişili futbolcu, takımda 43 maçta yer aldı ve 10 gol ile 5 asist kaydetti.

Lyon’un Galatasaray’dan kiraladığı Zaha transferi, futbol dünyasında yankı uyandırdı. Galatasaray’ın bu sezonki transfer operasyonlarından biri olan Zaha, Fildişili oyuncunun performansıyla dikkat çekmişti. Sarı kırmızılı takımın sezon ortasında yaptığı bu kiralık transfer, taraftarlar arasında da heyecan yarattı.

Galatasaray’ın Zaha’yı 2026 yılına kadar takımda tutma hakkına sahip olması, taraftarları sevindirdi. Fildişili futbolcu, Galatasaray formasıyla taraftarların gözdesi haline gelmişti. 43 maçta ortaya koyduğu performansla takımın önemli isimlerinden biri olan Zaha, 10 gol ve 5 asistle skora katkı sağlamıştı. Galatasaray taraftarları, Zaha’nın Lyon’a kiralanması kararını üzüntüyle karşılasa da, futbolcunun kariyerine katkı sağlayacağını düşünüyor.

Galatasaray’ın bu transfere ilişkin resmi açıklaması beklenirken, Lyon’un duyurusu futbolseverler arasında büyük ilgi gördü. Fransız ekibinin Zaha’yı kiralamasıyla ilgili yapılan açıklamada, 3 milyon Euro’luk bir ücretin ödeneceği belirtildi. Galatasaray’ın ise bu transferden elde edeceği gelirle yeni transferler yapması bekleniyor.

Taraftarlar, Galatasaray’ın Zaha’yı kiralık olarak Lyon’a gönderme kararına karışık tepkiler verirken, futbolseverler Zaha’nın yeni takımında başarılı olmasını temenni ediyor. 2026 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi devam eden Zaha, Lyon forması altında yeni bir döneme adım atacak. Zaha’nın Fransa Ligue 1’de nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lyon, Galatasaray’dan Wilfried Zaha’yı kiraladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!