G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.914,06
Petrol78,72
GR. ALTIN2.920,66
BTC2.121.621,56

Lodos nedeniyle cami bahçesinde korkunç kaza! Dalın altında kalarak yaralanan Hasan A. hastaneye kaldırıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 25 Mart öğle saatlerinde Turgutalp Mahallesi Şehit Er Turan Culfa Sokak’ta meydana geldi. Turgutalp Camisi bahçesinde bulunan ağacın bir dalı, şiddetli lodos rüzgarı nedeniyle kırıldı. Bu sırada cami bahçesinde bulunan Hasan A., dalın üzerine düşmesi sonucu yaralandı. Çevredekilerin yardımıyla ağacın altından çıkarılan Hasan A., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan açıklamada, Hasan A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, ağacın dalının devrildiği anlar bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, lodos rüzgarının etkisiyle dalın kırılıp Hasan A.’ya düşmesi anı net bir şekilde görülebiliyor.

Meteoroloji ise son zamanlarda etkili olan şiddetli lodos rüzgarları sebebiyle vatandaşları uyardı. İstanbul, Ankara ve aralarında bulunduğu toplam 20 kentte yaşanan aşırı rüzgarlar nedeniyle olası hasarlara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Vatandaşların binaların çevresindeki ağaç dallarına, direklere ve diğer potansiyel tehlike kaynaklarına karşı tedbirli olmaları tavsiye edildi.

Hasan A.’nın cami bahçesinde yaralanması olayı, çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle karşılandı. Ağacın dalının kırılması olayı yaşadığı için Hasan A.’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan çevre sakinleri, böyle bir kazaın tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirttiler. Ağacın dalı kırıldığı sırada cami bahçesinde dua etmekte olan diğer vatandaşlar ise büyük bir şok yaşadı.

Olayın ardından belediye ekipleri, çevredeki ağaçların durumunu kontrol etmek üzere bölgeye geldi. Ağacın tehlike oluşturabilecek kırık dallarını keserek çevre güvenliğini sağlayan ekipler, benzer kazaların yaşanmaması için gerekli önlemleri aldılar. İnegöl’de şiddetli lodos nedeniyle yaşanan bu olayın, vatandaşların güvenliği konusunda daha fazla dikkatli olmalarını hatırlattığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lodos nedeniyle cami bahçesinde korkunç kaza! Dalın altında kalarak yaralanan Hasan A. hastaneye kaldırıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!