G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.154.464,62

Lise Öğrencisi Öğretmenine Yumruk Attı! Gözaltına Alındı ve Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yaşanan olayda, İbrahim Durmaz adlı ağabey, kız kardeşinin sınıfta kaldığını öğrenerek öğretmenler Vedat Kömür ve Orhan Bozkurt ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Durmaz, bir öğretmene yumrukla saldırdı. Olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı ve görüntülerde İbrahim Durmaz’ın, öğretmene ‘sen benim babamın arkasından konuşamazsın’ dedikten sonra yumruk attığı görülüyor.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan İbrahim Durmaz, emniyetteki işlemlerin ardından Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüpheli, ‘Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten yaralama’ suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Verdiği ifadede, evdeyken kız kardeşinin olaya karıştığı liseden moralli bir şekilde döndüğünü belirten Durmaz, okula gittiğinde öğretmen Vedat hocanın kız kardeşine kötü davrandığını öğrendiğini söyledi. Bu durum üzerine öğretmenler odasına gittiğini anlatan Durmaz, içeri girdiğinde öğretmenlerle tartışma yaşandığını ve hocanın üstüne yürüdüğünü duyduktan sonra sinirlendiğini ve kavga çıktığını ifade etti.

Olayın ardından sosyal medyada yayılan görüntüler büyük tepki çekerken, eğitim camiasından ve velilerden de olaya ilişkin farklı yorumlar yapıldı.

Mahkeme sürecinin ardından tutuklanan İbrahim Durmaz’ın, serbest bırakılması için yapılan başvuruların reddedildiği belirtildi.

Bu tür şiddet olaylarının eğitim kurumlarında artış gösterdiği bu dönemde, öğrenci, öğretmen ve veliler arasındaki iletişimin ve sorun çözme becerilerinin geliştirilmesi önem taşımaktadır. Eğitim kurumlarında yaşanan şiddet olaylarına karşı gerekli önlemlerin alınması ve taraflar arasındaki diyalogun güçlendirilmesi, benzer durumların yaşanmasının önüne geçebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lise Öğrencisi Öğretmenine Yumruk Attı! Gözaltına Alındı ve Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!