G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,51
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,10
BIST9.132,30
Petrol76,46
GR. ALTIN2.877,92
BTC2.133.467,78

Kütahya’da Yolcu Otobüsü Devrildi: Yaralılar Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’nın Simav ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada, otobüste bulunan 35 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Simav ilçesine bağlı bir köy yakınlarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle otobüs kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralılara hemen müdahale ederek ambulanslarla hastanelere sevk etti.

Yaralılardan durumu ağır olanların olduğu bildirilirken, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yolun trafiğe kapanmasının ardından ekipler, araçların yoldan kaldırılması için çalışmalarına devam etti.

Kütahya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada hayatını kaybedenlerin olmadığı ve yaralıların tedavilerinin sürdüğü belirtildi. Valilik, kaza ile ilgili detaylı incelemelerin devam ettiğini ve sorumluların belirlenerek gerekli işlemlerin yapılacağını duyurdu.

Kazaya karışan yolcu otobüsünün plakasının ise tespit edilerek sahibine ulaşıldığı ve bilgilendirme yapıldığı öğrenildi. Yetkililer, olayın kesin nedenini belirlemek amacıyla kapsamlı bir inceleme başlattıklarını ve kazanın tüm detaylarıyla aydınlatılacağını ifade etti. Kazanın yaşandığı bölgede trafik akışı da kontrollü bir şekilde sağlanmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kütahya’da Yolcu Otobüsü Devrildi: Yaralılar Var!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!