USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Kurye Ata Emre Akman’ı Bıçaklayan Katil Yakalandı – Kamera Kayıtları Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Karesi ilçesine bağlı Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak’ta meydana gelen olayda, Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman, kurye olarak çalışırken motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından bıçaklandı. Olayın gerçekleştiği 11 Mayıs günü, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ancak kontrolde Akman’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Akman’ın cenazesi, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili çalışmalarına devam ederken güvenlik kamerası kayıtlarından kimliği tespit edilen E.Ö., ailesiyle birlikte yaşadığı evde operasyonla yakalandı. E.Ö. ve babası Orhan Ö., gözaltına alındı. E.Ö. çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, babası ise serbest bırakıldı ancak tekrar gözaltına alındı ve tutuklandı. Ayrıca, saldırı anı yakındaki bir okulun güvenlik kameralarına yansıdı; görüntülerde Akman’ın motosikletinin üzerine düşmesi yer aldı.

Akman’ın ailesiyle birlikte geçirdiği tatilden ve kız arkadaşıyla olan anlarına dair videolar da soruşturma kapsamında ortaya çıktı. Soruşturma sonucunda E.Ö. ve babası hakkında ayrı ayrı iddianameler hazırlandı. E.Ö. için ‘Canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme’ suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

Babası Orhan Ö. için ise ‘Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmeye azmettirme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. Dosyaların birleştirilmesi kararı alınan davanın Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüleceği bildirildi. Etiketler: Balıkesir, Karesi, Karaoğlan Mahallesi, Ata Emre Akman, E.Ö., bıçaklı saldırı, tutuklama, üniversite öğrencisi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kurye Ata Emre Akman’ı Bıçaklayan Katil Yakalandı – Kamera Kayıtları Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!