USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

AK Parti Bursa Milletvekili’ne Ait Otomobil Temelli’de Kaza Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Temelli bölgesinde meydana gelen trafik kazasında, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ait otomobil, bir kamyonetle çarpıştı. Milletvekili Kılıç ve danışmanı kaza geçirirken sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Kaza sonrasında, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti ve hayatını kaybeden vatandaşa Allah’tan rahmet diledi.

Ankara’da yaşanan trafik kazasında, bir otomobil ile plakası belirlenemeyen kamyonet arasında çarpışma meydana geldi. Araçlar yaklaşık yüz metre sürüklendikten sonra dereye düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Olay, Dumlupınar Bulvarı Ankara yönünde akşam saatlerinde meydana geldi.

Kazada, kamyoneti kullanan Yaser O.’nun arkadan çarptığı otomobil ve kamyonet demir bariyerleri aşarak dereye uçtu. Hayatını kaybeden kişi ise kamyonette yolcu olarak bulunan 56 yaşındaki İlknur Doğan’dı. Yaralılar ise hemen hastaneye kaldırıldı. Jandarma ve acil sağlık ekipleri olay yerine yönlendirilirken, vinç yardımıyla dereye düşen araçlar kurtarıldı.

Kaza haberinin ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Twitter hesabından Milletvekili Ahmet Kılıç ve ekibine geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Bozbey, hayatını kaybeden vatandaşa Allah’tan rahmet dilerken, yaralıların da acil şifalarını temenni etti.

Kazada hayatını kaybeden İlknur Doğan için taziye mesajları yayımlanırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, kaza ile ilgili detaylı incelemenin devam ettiğini belirtirken, kazaya karışan araçların kaza nedenlerini araştırıyor. Milletvekili Ahmet Kılıç ve beraberindeki ekibin durumu ise güvenlik önlemleri altında incelemeye alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Parti Bursa Milletvekili’ne Ait Otomobil Temelli’de Kaza Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!