USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Köy Muhtarı Konuştu: Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma ekipleri, Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra Korhan Berzeg’in kimlik ve banka kartlarının bulunduğu kırsal Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkiinde arama çalışmalarına devam ediyor. Bu incelemeler, 3 gün önce başlamış ve bölge oldukça engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu bir alan olarak belirlenmiştir. Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bölgede başka kemik parçalarının olup olmadığının araştırılması için geniş kapsamlı bir operasyon başlatılmıştır. Bu operasyona Jandarma’dan 59 personel, 6 asayiş timi, 3 Jandarma Suç Araştırma Timi, bir istihbarat timi, 3 asayiş komando unsuru ve 3 kadavra tespit köpeği katılmıştır.

Ekiplerin çalışmaları sırasında, bölgenin yoğun bitki örtüsü nedeniyle ilerlemeleri zorlaşmış ve 3. gününde tırmıklarla arama yapılırken yaklaşık 10 santimetre büyüklüğünde bir kemik daha bulunmuştur. Bu bulunan kemik parçasının insan veya hayvana ait olup olmadığı henüz belirlenmemiştir ve İstanbul’a gönderilerek detaylı analizlerin yapılacağı öğrenilmiştir. Diğer bulunan kemiklerle olan bağlantısının da araştırılacağı belirtilmiştir. Ayrıca, ekiplerin çalışmalarına bir süreliğine ara verildiği ve yarın sabah tekrar devam edeceği bilgisi paylaşılmıştır.

İçişleri Bakanlığı’ndan aldığı bilgilere göre, Jandarma ekipleri, bölgede yapmış oldukları araştırmalar sırasında Berzeg’e ait olduğu düşünülen kıyafet parçaları ve kimlik ile banka kartlarına ulaşmıştır. Bu bulgular, Korhan Berzeg’in izine rastlanmaması nedeniyle, ailesinin endişesini artırmıştır. Yapılan operasyonların detayları ve elde edilen bulgular, soruşturmanın ilerleyen saatlerinde basınla paylaşılacaktır. Jandarma ekipleri, bölgede detaylı incelemeler yaparak kayıp kişinin bulunması için titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Köy Muhtarı Konuştu: Korhan Berzeg’e Ait Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!