G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.073,13

Konya’da Husumet İkna Anları! Şüpheli, Polise Direnmek İçin Kendini Vurdu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde bulunan alt geçit köprülü kavşakta meydana geldi. Aykut H. isimli şüpheli, daha önceden aralarında husumet bulunan bir kişinin evine giderek tartışmaya neden oldu. Tartışma sırasında yanında bulunan tabancayla kişiyi bacağından vuran şüpheli, olay yerinden kaçtı. Yaralı kişi ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan şüphelinin ailesinin bulunduğu eve gitmek üzere olduğu ihbarını aldı ve Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesi’ne sevk edildi. Ancak Aykut H., kaçarak caddede bulunan alt geçit köprülü kavşağının üzerine çıktı ve silahı başına dayayarak polise direndi. Polis ekipleri, olay yerine gelerek şüpheliyi ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren çabalar sonucunda şüpheli ikna edilerek gözaltına alındı. Trafik akışı da kontrol altına alındıktan sonra normale döndü.

Olayın ardından polis ekipleri, soruşturma başlatarak detaylı bir inceleme başlattı. Şüpheli Aykut H., hem olay yerindeki kamera kayıtları hem de görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda adli makamlara sevk edilecek.

Yaşanan bu olay, Konya’da güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesi ve profesyonel çalışması sayesinde olaysız bir şekilde sonuçlandı. Şüpheli, yapılan ikna sonucu gözaltına alınarak adalet önüne çıkarılacak. Bu tür olayların önlenmesi ve güvenliğin sağlanması için polis ekiplerinin titiz çalışmaları devam edecek. Gözaltına alınan şüpheli, hukuk çerçevesinde işlemlerin ardından adli makamlar tarafından yargılanacak ve sorumluluğu belirlenecek. Bu tür olaylarda halkın da dikkatli olması ve polis ekiplerine yardımcı olması önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Konya’da Husumet İkna Anları! Şüpheli, Polise Direnmek İçin Kendini Vurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!