G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.156.719,38

Kayseri’de Hava Kuvvetleri’ne ait eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza sonrasında olay yerine gelen yetkililer, incelemelerin devam ettiğini belirtirken, yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Şehit pilotların kimlikleri ve aileleriyle iletişim sağlanarak gerekli işlemlerin yapılacağı öğrenildi.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, olay sonrası yaptığı açıklamada, kaza sonucu şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi. Vali Günaydın, olayla ilgili gerekli incelemelerin titizlikle sürdürüldüğünü belirtirken, her türlü desteği verdiklerini ifade etti.

Öte yandan, kaza sonucu bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, enkazın incelenmesi ve kaza sebebinin belirlenmesi için çalışmaların titizlikle sürdüğü öğrenildi. Bölgede yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların ardından detaylı bir inceleme raporu hazırlanacak.

Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı’ndan eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ait SF-260D tipi eğitim uçağının düşüş anının güvenlik kameralarına yansıdığı da belirtilirken, olayın tamamen teknik bir arıza mı yoksa başka bir sebepten mi kaynaklandığı konusunda detaylı bir inceleme yapılacağı ifade edildi. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayseri’de Hava Kuvvetleri’ne ait eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!