G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Kastamonu’da Bebek Skandalı: Çöpte Bulunan Bebeğin İlk Duruşması Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 Kasım 2023 tarihinde, Kastamonu il merkezi Kuzeykent Mahallesi’nde, Karadut Sokak üzerinde yaşanan olayda, çöp konteynerinin yanında çöp poşetine sarılı vaziyette bir bebek bulundu. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen bebeğin hayata döndürüldüğü belirtildi. Bebeğin annesi olarak tespit edilen Cansu Ç., ailesinden habersiz tuvalette doğum yaptığı ortaya çıktı ve tutuklandı. Bebeğin ise Ankara’da tedavi edildikten sonra sağlığına kavuştuğu açıklandı.

Cansu Ç. hakkında açılan dava, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlandı. Tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katılan Cansu Ç., kendini savundu. Cansu Ç., hamile olduğunu ailesine söylemediğini ve tuvalette doğum yaptığını belirterek, bebeği çöp poşetine koyarak babasına verdiğini ifade etti.

İnternetten doğum videoları izleyerek doğum yaptığını aktaran Cansu Ç., babasının zihinsel engelli olduğunu ve bebeği çöpe atması için ona verdiğini dile getirdi. Duruşmada tanıklık yapan bebeğin babası Kenan G., Cansu’nun hamileliğini öğrendikten sonra cezaevine girdiğini ve olaydan sonra bir daha görüşmediklerini aktardı. Eski nişanlı Ercan K. ise hamileliğinden haberi olmadığını ve Cansu’nun hamileliğini gizlediğini belirtti.

Cansu Ç.’nin annesi Halime Ç. tanıklıktan çekilirken, mahkeme heyeti tutukluluğunun devamına karar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Olayın detayları mahkeme sürecinde ortaya çıkarken, bebeğin sağlıklı bir şekilde tedavi edildiği ve Cansu Ç.’nin yaşadığı olayın yargı sürecinin devam ettiği belirtildi. İlerleyen süreçte yaşanan gelişmelerle birlikte olayın tamamı aydınlatılmaya çalışılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kastamonu’da Bebek Skandalı: Çöpte Bulunan Bebeğin İlk Duruşması Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!