USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.253.439,96

Jandarma, düğünde silahlarla havaya ateş edenleri yakaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü üzerine harekete geçerek, düğünde havaya ateş açan magandaların peşine düştü. Araştırmalar sonucunda, görüntülerin müstakil bir evin bahçesinde düzenlenen bir düğünde çekildiği belirlendi. Bu doğrultuda, jandarma ekipleri 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonlar sonucunda 8 şahıs gözaltına alındı. Yapılan ev aramalarında ise 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 400 adet tabanca fişeği, 108 adet av tüfeği kartuşu, 55 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 3 adet bıçak ele geçirildi. Ele geçirilen silahlara Cumhuriyet Savcısı talimatıyla el konuldu ve gözaltına alınan 8 şüpheli şahıs, sorguları yapılması için İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Jandarma ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Halkın yoğun olarak bulunduğu alanlarda ve toplu etkinliklerde gereken güvenlik önlemlerinin alınması, her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Halkın da bu tür olaylara karşı duyarlı olması ve yetkililere gerekli bilgileri zamanında iletilmesi, suçluların en kısa sürede adalet önüne çıkarılmasına yardımcı olabilir.

Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar, suçluların caydırılmasına ve toplumun huzurunun korunmasına katkı sağlıyor. Kamu güvenliğinin sağlanması, suçluların adalet karşısında hesap vermesi için yürütülen bu tür çalışmaların devam etmesi bekleniyor. Suç unsurlarının bertaraf edilmesi ve halkın huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için emniyet güçlerinin gayretli çalışmalarının önemi büyük. Açığa çıkan suçlar karşısında kararlı bir şekilde hareket eden jandarma ekipleri, toplumun huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma, düğünde silahlarla havaya ateş edenleri yakaladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!