G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.146.928,59

Kara Kuvvetleri 2024 Yılında 25 Bin Uzman Erbaş Arıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 2024 yılında 25 bin uzman erbaş alımı için başvuru kılavuzunu yayımladı. Bu duyuru, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Başvuruların detaylarına ulaşmak için https://personeltemin.msb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Uzman onbaşı adaylarında ilköğretim veya ortaokul mezunu olma şartı aranırken, uzman çavuş adaylarından en az lise ya da dengi okul mezunu olmaları beklenmektedir.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru, 2024 yılı (2024/2 Dönem) için planlanan 25 bin uzman erbaş alımının başvuru sürecinin başladığını duyurdu. Uzman onbaşı adaylarının ilköğretim/ortaokul mezunu olması gerektiği belirtilirken, uzman çavuş adaylarının en az lise ve dengi okul mezunu olmaları gerektiği vurgulandı. Başvurular ve detaylı bilgi almak için ilgili web sitesi ziyaret edilebilir.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 2024 yılında uzman erbaş temini için başvuruların başladığını duyurdu. 25 bin kişilik alım ile ilgili detaylara ulaşabilmek için https://personeltemin.msb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Uzman onbaşı adayları için ilköğretim ya da ortaokul mezunu olma şartı aranırken, uzman çavuş adaylarından en az lise ve dengi okul mezunu olmaları beklenmektedir. Başvuru süreci ve kılavuz bilgileri için web sitesi üzerinden gerekli adımları takip edebilirsiniz.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 2024 yılı itibariyle uzman erbaş alımı için başvuru kılavuzunu yayımladı. Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, 25 bin kişilik alım için detaylı bilgilerin https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde bulunduğu belirtildi. Uzman onbaşı olmak isteyen adaylardan ilköğretim veya ortaokul mezunu olmaları istenirken, uzman çavuş adaylarından en az lise ve dengi okul mezunu olmaları beklenmektedir. Başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi almak için web sitesi üzerinden gerekli adımları takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kara Kuvvetleri 2024 Yılında 25 Bin Uzman Erbaş Arıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!