G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.172.093,42

Kamyon, Park Halindeki TIR’a Çarptı: Ölü ve Yaralılar Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Yangı Mahallesi’nde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Köyceğiz-Ortaca yolunda seyir halindeki Nurettin Akdeniz’in yönetimindeki 09 U 846 plakalı kamyon, aynı istikamette park halindeki bir TIR’a arkadan çarptı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Kamyonun çarpması sonucu kaza mahallinde sıkışan Nurettin Akdeniz ve yanındaki Adem Yoldaş, itfaiye ekipleri tarafından kamyon içerisinden çıkartıldı. Ancak ne yazık ki Nurettin Akdeniz olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan incelemeler sonucunda Adem Yoldaş’ın da yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Nurettin Akdeniz ve Adem Yoldaş’ın pazarcılık yaptığı ve sabah saatlerinde Aydın’dan yola çıkarak Antalya’ya ürün almaya gittikleri öğrenildi. Yaşanan bu acı olay, yakın çevresi ve iş arkadaşları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kamyon sürücüsü Nurettin Akdeniz’in arkadan çarptığı TIR’ın park halinde olması nedeniyle dikkatsiz sürüş yaptığı iddiaları üzerinde duruluyor.

Olayın ardından Yangı Mahallesi’nde hüzünlü anlar yaşanırken, kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri de kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Kamyonun hızlı bir şekilde seyir halinde olduğu ve arkadan çarptığı TIR’ı fark etmediği üzerinde durulan iddialar arasında yer alıyor.

Bu acı olay, bölgedeki insanların dikkatini bir kez daha trafik kurallarının önemine çekti. Kazanın meydana geldiği köy yolunda sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılar yapılırken, Nurettin Akdeniz ve Adem Yoldaş’ın aileleri ise büyük bir acıyla sarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kamyon, Park Halindeki TIR’a Çarptı: Ölü ve Yaralılar Var!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!