G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.136,65

Kadıköy Bostancı sahil yolunda trafik kazası: Yaya ile motosiklet çarpıştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköy Bostancı sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü ile bir kadın arasında yaşanan çarpışma büyük bir panik yarattı. Kaza, yayalara kırmızı ışık yanarken motosiklet sürücüsünün dikkatsizliği sonucu gerçekleşti. Yolun karşısına geçmekte olan kadın, motosiklet sürücüsü tarafından fark edilemedi ve çarpışma kaçınılmaz hale geldi. Kaza sonrasında, çevredeki insanlar motosiklet sürücüsüne tepki göstererek olayı protesto etti.

Motosiklet sürücüsü ise yaşanan kaza anında kırmızı ışığın yandığını ve yayaların geçiş hakkının olmadığını savundu. Ancak olay anında motosiklet sürücüsünün kaskında bulunan kamera tarafından kaydedilen görüntüler, gerçekleri ortaya koydu. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve kimin kusurlu olduğu adli makamlar tarafından detaylı bir şekilde incelenecek.

Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kadın ve motosiklet sürücüsü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve tarafların ifadelerinin alındığını belirtti. Trafik kazalarının önlenmesi ve güvenli sürüş davranışlarının teşvik edilmesi için vatandaşların daha dikkatli olması ve kurallara uyması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kadıköy Bostancı sahil yolunda trafik kazası: Yaya ile motosiklet çarpıştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!