G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.060,51

Jandarma tarafından boşaltılan motelden şaşırtan detaylar ortaya çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın yaşandığı yerin Edremit-Küçükkuyu karayolu üzerinde bulunan deniz kenarındaki bir motel olduğu belirtildi. Motelin vakıflara ait bir mülk olduğu ve sözleşmesi biten ancak sahibi tarafından tahliye edilmediği iddia edilen bir yer olduğu ifade edildi. Ancak sahibinin neden tahliye etmediği konusunda henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, konuyla ilgili kolluk kuvvetleri ve kamu kurumları tarafından sıkı denetim ve kontrol yapıldığı vurgulandı.

Olayın detaylarının netlik kazanması amacıyla jandarma ekiplerinin moteli boşalttığı belirtildi. Motelin genel müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kontrol ve denetimlerin aralıksız olarak artırıldığı ve uygunsuzluklara geçit verilmediği ifade edildi. Bu durumun, yerin tahliye edilmemesi üzerine alınan sıkı önlemlerden biri olduğu kaydedildi.

Olayın yaşandığı tarihte, motelin sahibinin henüz net bir açıklama yapmadığı ancak jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yerin boşaltıldığı öğrenildi. Motelde bulunanların tahliye edildiği ve yerin sahibi tarafından devredildiği bilgisine ulaşıldı. Ancak detaylı bilgilerin ilerleyen günlerde yapılacak açıklamalarla netlik kazanması bekleniyor.

Edremit-Küçükkuyu karayolu üzerindeki deniz kenarındaki motelde yaşanan bu olay, bölge halkı arasında da şaşkınlık yarattı. Motelin ne şekilde ve hangi gerekçeyle boşaltıldığı konusunda ise açıklamaların devam etmesi bekleniyor. Yerel yönetimlerin ve ilgili kurumların olaya ilişkin alacakları kararlar ve yapacakları açıklamalar merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma tarafından boşaltılan motelden şaşırtan detaylar ortaya çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!