G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,79
CNY4,87
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,90
GR. ALTIN2.925,21
BTC2.088.633,27

Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu 2024 Kabul Süreci Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PTS sınavında başarılı olan adaylar, mülakat sürecine alınacaklar. Mülakattan başarılı olan adaylar, Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda eğitim görmeye hak kazanacaklar. Adaylar, başvurularını Jandarma Genel Komutanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapabilecekler.

Başvuruların alınmaya başlandığı tarih olan 1 Şubat’tan itibaren, adaylar 15 Şubat’a kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuruların alınmasının ardından, Yükseköğretim Kurulu’nun uygun göreceği tarihler arasında, Seçme Sınavları gerçekleştirilecek. Sınav sonuçlarına göre adaylar, PTY mülakatlarına alınacaklar.

Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu, aday öğrencilere dört yıllık eğitim süreci boyunca hem teorik hem de pratik eğitim imkanı sunmaktadır. Gençlerin jandarma ailesine katılarak, vatan savunmasına katkıda bulunmaları hedeflenmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı, astsubay adaylarının başvurularını titizlikle değerlendirerek, en uygun adayları seçme sürecini tamamlayacaktır. Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda eğitim görecek olan gençler, hem akademik hem de mesleki anlamda donanımlı bir şekilde mezun olacaklar. Bu mezunlar, jandarma teşkilatında önemli görevler üstlenerek, ülkemizin güvenliğine katkıda bulunacaklardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu 2024 Kabul Süreci Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!