G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,09
CNY4,86
GBP45,75
EURO/USD1,11
BIST10.080,40
Petrol74,67
GR. ALTIN2.884,26
BTC2.169.073,98

İYİ Parti Adayı Enver Yılmaz: ORKENT A.Ş. Personelleri Yangınla Dosyaları Mı Gizliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, Ordu’da bulunan ORKENT A.Ş. adlı belediye iştirakine ait personellerin seçim öncesi belediye evraklarını yakmalarının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda bir personelin “ORKENT bütün projeleri yakıyor” dediği duyuluyor.

Yılmaz’ın paylaşımına eklediği notta, belediye şirketlerine ait usulsüz ihale dosyalarının yanı sıra, şaibeli ihaleler ve rant evraklarının da yakılan evraklar arasında olabileceğini öne sürdü. Ayrıca, evrakların geri dönüşüme verilmesi yerine neden yakıldığını sorgulayan Yılmaz, belediye yönetiminin neyi gizlemeye çalıştığını merak ettiğini ifade etti.

Yılmaz, belediyenin ORKENT A.Ş. iştiraki olan bu durumun hızlı bir şekilde incelenmesi gerektiğini savunarak, tüm savcıları göreve çağırdı. Ayrıca, Ordu halkının böyle bir “harami düzeni” hak etmediğini dile getirdi. Yılmaz, belediye personelinin yaptığı bu skandalın açığa çıkarılması için adli mercilerin harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Öte yandan, ORKENT A.Ş. ve Ordu Büyükşehir Belediyesi hakkında daha önce de çeşitli iddiaların ortaya atıldığı ve belediye yönetiminin şeffaf olmadığı eleştirilerinin yapıldığı biliniyor. Yılmaz’ın bu paylaşımıyla birlikte belediye yönetiminin usulsüzlüklerinin ve yolsuzluklarının gün yüzüne çıkarılması için kamuoyunun dikkati bir kez daha bu konuya çekilmiş oldu. İlerleyen günlerde konunun daha detaylı şekilde inceleneceği ve gerekli adımların atılacağı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Adayı Enver Yılmaz: ORKENT A.Ş. Personelleri Yangınla Dosyaları Mı Gizliyor?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!