G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.914,06
Petrol78,72
GR. ALTIN2.920,66
BTC2.121.621,56

İstanbul’da şiddetli rüzgarlar hava trafiğini olumsuz etkiliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diğer yandan, rüzgarın etkisiyle birçok uçuşun gecikmesi yaşandı ve havayolu şirketleri yolcularını bilgilendirmek adına çalışmalarını sürdürdü. İstanbul Valiliği de konu ile ilgili açıklama yaparak, rüzgarın getirdiği olumsuz hava koşullarının uçuşlarda aksaklıklara neden olduğunu belirtti. Ayrıca, havaalanlarında gerekli tedbirlerin alındığı ve güvenliği ön planda tutulduğu vurgulandı.

Öte yandan, rüzgar nedeniyle enerji hatlarında da meydana gelen arızalar, bazı bölgelerde elektrik kesintilerine yol açtı. İstanbul’un birçok semtinde yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşların yaşamını olumsuz etkilerken, yetkililer ekiplerin arızaları gidermek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri de rüzgarın şiddetine karşı önlemler almaya devam ediyor. Park halindeki araçların zarar görmemesi için vatandaşlara uyarılarda bulunulurken, ağaçların devrilmesi ihtimaline karşı ekipler teyakkuz halinde bekliyor. Ayrıca, deniz trafiğinde de aksaklıklar yaşanmaması için gerekli tedbirler alınırken, vatandaşların da dikkatli olmaları gerektiği hatırlatıldı.

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgarların yarattığı olumsuz etkilerin devam ettiği belirtilirken, meteoroloji yetkilileri hava durumu ile ilgili uyarılarını sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlar da rüzgarın yaratabileceği olumsuz durumlara karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı.

Öte yandan, şiddetli rüzgarlar nedeniyle birçok ilde de benzer olumsuz durumların yaşandığı belirtilirken, yetkililer rüzgarın etkisinin azalması için meteorolojik çalışmaların sürdüğünü ve gerekli önlemlerin alındığını açıkladı. Vatandaşlar da rüzgarın etkisi altında olduklarını göz önünde bulundurarak dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da şiddetli rüzgarlar hava trafiğini olumsuz etkiliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!