USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

İstanbul’da Bisiklet Turu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belirlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, bugün yapılacak 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Trafik akışının sağlanamayacağı bölgeler için alternatif güzergahlar belirlendi.

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde trafik kapatılacak, bunlar arasında Beşiktaş Meydan ile Zincirlikuyu D-100 güney katılım arası, Üsküdar’da Kısıklı Caddesi ve Kadıköy’de Taşköprü, Fener Kalamış ve Bağdat caddeleri bulunmaktadır. Sürücüler için alternatif güzergahlar belirlenmiş olup, yönlendirme işaretleri ile trafik akışı düzenlenecektir.

Saat 09.00’da trafiğe kapatılacak yollar arasında Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş Caddesi, Çırağan Caddesi, Muallim Naci Caddesi, Arnavutköy Kuruçeşme Caddesi, Bebek Arnavutköy Caddesi ve diğer birçok yol bulunmaktadır. Bu yollara alternatif olarak birçok cadde ve sokak kullanılabilecektir.

Metrobüs seferleri saat 10.00’da kuzey, saat 12.00’de güney yönünde durdurulacaktır. Ayrıca tramvay ve arabalı vapur seferleri de saat 10.30’dan itibaren durdurulacak. İETT Genel Müdürlüğü tarafından parkur üzerinde bulunan otobüs durakları için saat 10.30’da sefer düzenlemesi yapılacaktır.

Kapatılacak yollar arasında Vatan, Millet, Fevzipaşa ve Horhor caddeleri ile Onuncu Yıl Bulvarı ve Atatürk Bulvarı da bulunmaktadır. Trafik akışının düzenlenmesi ve alternatif güzergahların kullanılması ile sürücülerin mağdur olmaması hedeflenmektedir. Bisiklet turu etkinliğinin güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gerekli tedbirler alınmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da Bisiklet Turu nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar belirlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!