G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,25
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,27
GR. ALTIN2.917,58
BTC2.193.397,08

İstanbul Valisi Davut Gül, Beşiktaş Yangınında Hayatını Kaybeden Ailelere Taziye Ziyareti Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valisi Davut Gül, Beşiktaş’ta meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybeden 29 kişinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretler sırasında Vali Gül’e Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan ve Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan Bingöl eşlik etti. Vali Gül, Küçükçekmece’de ikamet eden Sinan Yılmaz’ın ailesini, Sarıyer’de ikamet eden Onur Aladağ, Mehmet Okumuş, Gökay Tevlek, Mahmut Emin Kaya, Efe Demir’in ailelerini ve Beşiktaş’ta ikamet eden Özkan Baş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler sırasında ilçe müftüleri tarafından vefat eden vatandaşlar için dualar okundu. Vali Gül, ailelere maddi ve manevi desteklerinin süreceğini belirterek başsağlığı dileklerini iletti. Bu tür acı durumlarda birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Vali Gül, ailelerin yanlarında olduklarını ve her türlü ihtiyaçlarında destek olacaklarını söyledi.

Taziye ziyaretleri sırasında ailelerin büyük bir üzüntü içinde olduğu ve yaşanan kayıpların acısının henüz tazed olduğu gözlemlendi. Vali Gül ve beraberindeki heyet, ailelere sabır ve metanet dileyerek, acılarını paylaştıklarını ifade ettiler.

Yaşanan yangın faciasının ardından Beşiktaş ve çevresindeki bölgelerdeki vatandaşlar da derin bir üzüntü içinde oldukları gözlendi. Vali Gül’ün yaptığı taziye ziyaretleri, vatandaşlara güç ve destek verirken, devletin ve ilgili kurumların bu tür acı durumlarda vatandaşların yanında olduğunu gösterdi.

Vali Gül, yangın faciasının tüm İstanbul halkını derinden üzdüğünü ve acı bir olay olduğunu belirtti. İlgili ailelere bir kez daha başsağlığı dileyen Vali Gül, benzer acı olayların tekrarlanmaması ve güvenli bir yaşam ortamının sağlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını da vurguladı.

Son olarak, Vali Gül’ün yaptığı taziye ziyaretlerinin acılı ailelere bir nebze olsun destek olduğu ve onların yanlarında olduklarını hissettikleri görüldü. Bu tür zor zamanlarda toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yapılırken, devletin ve yöneticilerin vatandaşların yanında olması büyük bir önem taşıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Valisi Davut Gül, Beşiktaş Yangınında Hayatını Kaybeden Ailelere Taziye Ziyareti Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!