G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,81
CNY4,88
GBP45,09
EURO/USD1,10
BIST8.889,09
Petrol78,16
GR. ALTIN2.930,05
BTC2.107.134,65

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu’ndan Menzil Tarikatı İddiaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halk Sağlığı Uzmanı olan Fahrettin Koca’nın görevinden istifa etmesinin ardından yerine İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu atanmıştır. Ancak Memişoğlu’nun Menzil tarikatına yakın olduğu iddiaları ortaya atılmıştır.

Odatv, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’nu arayarak Menzilci olduğu iddialarını sormuştur. Memişoğlu ise Menzilci olmadığını belirterek bu konuda Emin Gürses’e de danışabileceğini söylemiştir.

Prof. Dr. Emin Gürses ise Kemal Memişoğlu hakkında şu açıklamalarda bulunmuştur: “Menzil tarikatına yakın olan bir eski bakan, Memişoğlu’nu tehdit etmiş ve kendisinin Menzil’in en önemli adamı olduğunu belirterek görevden alabileceğini söylemiş. Bu durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmek için Memişoğlu bir randevu almıştır.”

Gürses ayrıca, bir profesörün sağlık müdürlüğü görevini üstlenmesiyle ilgili şu yorumları yapmıştır: “Bir profesörün sağlık müdürü olması beklenmez. Profesörler genellikle daha yüksek maaş alırken, sağlık müdürleri daha düşük bir maaşla görev yaparlar. Ancak Memişoğlu’nun bir hafta içinde Sağlık Bakanı Akdağ’ın görevden alınmasının ardından bu konu daha da dikkat çekicidir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu’ndan Menzil Tarikatı İddiaları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!