G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,14
CNY4,87
GBP45,77
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,64
GR. ALTIN2.918,17
BTC2.262.402,79

İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği askıya alındı: Vapur seferleri iptal!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinden yapılan duyuruya göre, İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği saat 04.55 itibarıyla askıya alındı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferlerinin yapılamayacağı belirtildi. Şehir Hatları ise değerli yolcularına, elverişsiz hava koşulları sebebiyle belirli seferlerin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı’nda yapılması planlanan seferler şu şekilde sıralandı; Beykoz-Sarıyer, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring), Üsküdar-Aşiyan, İstinye-Çubuklu (Arabalı Vapur), 07:20 Rumeli Kavağı-Eminönü, 07:25 Beşiktaş-Adalar, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer (Ring), Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy-Eminönü, Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Kasımpaşa-Sütlüce-Eyüp, Kadıköy-Beşiktaş, ve Eyüp-Üsküdar.

Meteoroloji hava durumu raporuna göre, kötü hava koşullarının devam etmesi beklenmektedir. Bu nedenle, vatandaşların seyahat planlarını güncel tutmaları ve gerekli önlemleri almaları önem taşımaktadır. Seyahat edeceklerin duyuruları takip etmeleri ve sefer durumları hakkında bilgi almak için ilgili kurumlarla iletişime geçmeleri önerilmektedir. Özellikle deniz ulaşımı kullanacak olanların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İstanbul Boğazı’nda yaşanan bu durum, vatandaşların güvenliği ve seyahatlerinin aksamaması adına alınan önlemler kapsamında gerçekleştirilmiştir. Hava koşullarının düzelmesiyle birlikte seferlerin normale dönmesi planlanmaktadır. Bu süreçte vatandaşların sabırlı olmaları ve dikkatli hareket etmeleri önem taşımaktadır. Güvenliği sağlamak adına alınan bu tedbirlerin vatandaşların mağdur olmaması için gereklilik arz ettiği belirtilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği askıya alındı: Vapur seferleri iptal!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!