USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.242.064,97

İş Arkadaşına Cinayet İddiasıyla Yangın Çıkarma Planı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi’nde geçen yıl 19 Kasım gecesi meydana gelen olayda, bir iş yerinde çıkan yangın sonrası Mustafa Geyikpınar’a ait yanmış ceset bulundu. Yapılan incelemede Geyikpınar’ın vücudunda bıçak yaralarına rastlandı. Polis, Geyikpınar’ın öldürüldükten sonra iş yerinin ateşe verildiği ihtimalini değerlendirdi ve soruşturmayı derinleştirdi. En son meslektaşı Feyzullah Kumru ile görüştüğü belirlenen Geyikpınar’ın ölümüyle ilgili şüpheler arttı.

Polis ekipleri Feyzullah Kumru’yu gözaltına aldı ve Kumru, emniyette verdiği ifadede Geyikpınar ile borç meselesi yüzünden tartıştıklarını ve onu bıçakladıktan sonra iş yerini ateşe verdiğini itiraf etti. Feyzullah Kumru tutuklandı ve Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Kasten öldürme’ ve ‘Zincirleme mala zarar verme’ suçlarından iddianame düzenlendi. İddianame, Konya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Mahkemede ilk kez hakim karşısına çıkan Feyzullah Kumru, suçlamaları reddederek kendini savundu. Kumru, Geyikpınar ile alkol alırken tartışmanın büyüdüğünü ve kendisine bıçak çekildiğini iddia etti. Onunla arbede yaşadığını ve bıçağı yere atarak kaçtığını belirtti. Mahkemeye katılan Geyikpınar’ın ailesi, Kumru’nun en ağır cezaya çarptırılmasını talep etti. Duruşma heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, Mustafa Geyikpınar’ın ölümü ve iş yerinde çıkan yangın hala netlik kazanmamış durumda. Mahkeme kararının ardından dosyanın hangi yönde ilerleyeceği ve olayın çözümü konusundaki gelişmeler merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İş Arkadaşına Cinayet İddiasıyla Yangın Çıkarma Planı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!