G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.164.297,69

İpsala’da Tefecilere Operasyon: 4 Adreste Uyuşturucu ve Silah Bulundu, 4 Şüpheli Gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpsala ilçesinde gerçekleşen operasyonda Jandarma ekipleri, tefecilere yönelik önemli bir adım attı. Operasyon kapsamında 4 adrese yapılan baskınlarda 22 gram uyuşturucu madde, 1 uyuşturucu öğütme aparatı, 1 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca, 389 tabanca mermisi, 29 senet ve 9 çek defteri ele geçirildi. Operasyonun ardından 4 şüpheli gözaltına alındı ve jandarma tarafından yapılan işlemler devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, İpsala ilçesinde tefecilik faaliyetlerinin önüne geçmek amacıyla gerçekleştirilen operasyon, Jandarma ekipleri tarafından titizlikle planlanmıştı. Tefecilere ait olduğu değerlendirilen 4 ayrı adrese yapılan baskınlarda, çok sayıda kritik delil ele geçirildi. Operasyon sırasında tespit edilen uyuşturucu madde miktarı ise dikkat çekiciydi.

Operasyon sonrası gözaltına alınan 4 şüphelinin sorguları devam ederken, ele geçirilen uyuşturucu madde ve diğer malzemelerin incelenmesi de titizlikle sürüyor. Jandarma ekipleri, tefecilere ve uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Şüphelilerin işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Olayın ardından ilçe genelindeki tefecilik faaliyetlerine karşı önlemlerin artırılacağı da belirtildi. İl Jandarma Komutanlığı, halkın güvenliği ve toplum düzeninin korunması adına çalışmalarını titizlikle sürdüreceğini vurguladı.

Operasyonun detaylarının ve şüphelilerin durumunun netleşmesi için Jandarma ekipleri, soruşturmayı derinlemesine sürdürüyor. Tefecilerin ve uyuşturucu ticareti yapanların etkisiz hale getirilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Jandarma, halkın da desteğiyle suçla etkin bir şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İpsala’da Tefecilere Operasyon: 4 Adreste Uyuşturucu ve Silah Bulundu, 4 Şüpheli Gözaltında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!