USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

İnebolu’da korkunç olay: Taksi şoförüne kazma ve bıçak saldırısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde taksicilik yapan ve aynı zamanda bir kafe işleten Niyazi G. ile yanında çalışan E.B. arasında bilinmeyen bir sebep yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın hızla kavgaya dönüşmesiyle E.B., iddialara göre Niyazi G.’yi karnından bıçakladı ve kafasına kazma ile vurdu. Niyazi G. ağır yaralanarak olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kafasına saplanan kazma, İnebolu’da çıkartılarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Durumu ciddiyetini koruyan Niyazi G.’nin sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi ancak E.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde meydana gelen olayın detaylarına göre, Niyazi G. isimli taksici ile çalışanı E.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sonucunda E.B., Niyazi G.’ye saldırdı ve onu karnından bıçakladı. Ardından kafasına kazma ile vurarak ağır yaralanmasına sebep oldu. Niyazi G., acilen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı ve baş bölgesine saplanan kazma, İnebolu’dan alınarak Kastamonu’daki bir hastaneye sevk edildi. Niyazi G.’nin durumunun ağır olduğu belirtilirken, E.B. olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma ise devam etmektedir.

Olay hakkındaki detaylı bilgilere göre, Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde taksicilik ve kafe işletmeciliği yapan Niyazi G. ile yanında çalışan E.B. arasında anlaşılmayan bir sebep yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. E.B.’nin Niyazi G.’yi bıçaklayıp kazma ile vurması sonucunda Niyazi G. ağır şekilde yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Niyazi G.’nin tedavisi devam ederken, E.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Şehirlerarası Otobüs Terminalinde meydana gelen olayın ardından, Niyazi G. ve E.B. arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Niyazi G.’nin ağır yaralanmasıyla sonuçlandı. Niyazi G.’nin tedavisi sürerken, E.B. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın detaylarına ilişkin soruşturma ise devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnebolu’da korkunç olay: Taksi şoförüne kazma ve bıçak saldırısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!