USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.247.802,79

Küçükçekmece’de Trajik Kaza: Edanur Gezer’in Ardından Başlatılan Soruşturma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Küçükçekmece ilçesi Fatih Mahallesi’ndeki Menekşe Sahil Parkı’nda 26 Nisan tarihinde gerçekleştirilen kazı çalışması sırasında yaşanan su birikintisi kaza sonucu Edanur Gezer’in hayatını kaybetmesine neden oldu. Edanur’un cenazesi dün defnedilirken, olayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Edanur Gezer’in ailesinin Esenyurt’taki Mehterçeşme Mahallesi’ne taziye ziyareti gerçekleştirdi. Acılı ailenin yanında olan Göktaş, Edanur’a rahmet, aileye ise başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Olayın gelecek süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Göktaş, “Bu elim olay karşısında ihmali bulunanlar en kısa sürede tespit edilmeli ve haklarında gerekli işlemler yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Aile Gezer’in taleplerini dinleyen Göktaş, süreci yakından takip edeceklerini ve ailenin gereken sosyal ve psikososyal destekleri alması için gerekli adımları atacaklarını belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine de ailenin desteklenmesi konusunda talimat verdi.

Edanur Gezer’in ölümüyle ilgili olarak kamuoyunda büyük bir üzüntü ve tepki oluşurken, kazanın neden olduğu su birikintisinin oluşum süreci ve güvenlik önlemleri konusunda da detaylı bir inceleme yapılması talepleri artmış durumda. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de olayla ilgili sorumluluğunu kabul ederek, adli ve idari süreçte işbirliği içinde olacağı belirtiliyor.

Edanur Gezer’in yaşamını yitirmesiyle ilgili soruşturma sürecinin sonuçları ve alınacak önlemler, kamuoyunda yakından takip ediliyor. Acılı ailenin yaşadığı travmanın en azından sosyal ve psikolojik desteklerle hafifletilmesi ve benzer acı olayların tekrarının önlenmesi için gereken adımların hızla atılması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçükçekmece’de Trajik Kaza: Edanur Gezer’in Ardından Başlatılan Soruşturma!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!