G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

İmamoğlu: “El Ele, Eyüpsultan’ı Hak Ettiği Değere Ulaştıracağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekrem İmamoğlu’ndan Eyüpsultan Belediyesi’ne Tebrik Ziyareti: “El Ele, Eyüpsultan’ı Hak Ettiği Değere Ulaştıracağız”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerde Eyüpsultan Belediye Başkanlığı’nı kazanan Dr. Mithat Bülent Özmen‘i tebrik etmek için Eyüpsultan Belediyesi‘ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında İmamoğlu, Özmen ve çalışma arkadaşlarını tebrik ederek, Eyüpsultan’ın İstanbul’un odağındaki ilçelerinden biri olduğunu ve geçmişte yapılan hizmetlerin yanı sıra keşfedilmeyi bekleyen birçok iş olduğunu belirtti.

İmamoğlu, “Güzel bir hizmet dönemini birlikte yapacağımıza inanıyorum. Sizin de hassas kamu deneyiminizin buraya yansıyacağından hiç kuşkumuz yok” dedi.

İmamoğlu ayrıca, belediyelerde değişim sürecinde dikkat edilmesi gereken önemli hususlara değindi. Yüksek ilgi, ayrımcılık yapılmaması ve hizmet verirken nitelikli, liyakatli ve ahlaklı davranılması gerektiğini vurguladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Özmen ise İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eyüpsultan’ı hak ettiği değere ulaştırma niyetimiz ve gayretimiz var” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Başkan Özmen ziyaret sonunda, Eyüpsultan’ın sorunlarına ve çözüm yollarına dönük ortak bir toplantı gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İmamoğlu: “El Ele, Eyüpsultan’ı Hak Ettiği Değere Ulaştıracağız”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!