USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

ÇEVİÇELLE’den Sıfır Atık Ödül Töreni: Çevre Bilincinin Önemli Bir Etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇEVİÇELLE’den Sıfır Atık Ödül Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “SIFIR ATIK Projesi” kapsamında gerçekleşen ÇEVİÇELLE‘den Sıfır Atık Töreni, Türkiye’nin önde gelen isimlerinin katılımıyla Bilişim Vadisi’nde gerçekleşti.

Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları’nın Çocuklara Yönelik Çalışmaları

Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak, Sıfır Atık Projesi’nin çocuklara öğretilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şamil Albayrak, 10 yılı aşkın sürede 3.000.000 çocuğa Çevreci Çocuk Eğitim Seti ulaştırıldığını ve sürdürülebilirlik ve çevre bilinci kazandırmak için büyük çaba harcandığını belirtti.

ÇEVİÇELLE Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele Kampanyası

Çevreci İşletmeler Çocuklarla El Ele (ÇEVİÇELLE) kampanyası ile on binlerce çocuğa ulaşıldı. İşletmelerin çocuklara çevre dostu uygulamalarını teşvik etmesi ve çocukların çevre bilincini arttırması hedeflendi.

İstanbul Valisi Davut Gül’ün Mesajı

İstanbul Valisi Davut Gül, törende yaptığı konuşmada doğaya saygılı, bilinçli ve sorumlu nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yaptı ve çevre bilincinin yaygınlaşmasına destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Katılımcılar ve Konuşmalar

Törene iş dünyasının, sanat, siyaset ve bürokrasi camiasının önde gelen isimleri katıldı. Konuşmalarında çevre bilincinin önemine değinen konuklar, çocukların çevre bilincinin geleceğimiz için kıymetli olduğunu vurguladılar.

Törene katılanlar arasında iş dünyasının, sanat, siyaset ve bürokrasi camiasının önde gelen isimleri yer aldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Azerbaycan Devlet Yayınevi Baş Redaktörü ve Milletvekili (E) Əlövsət Ağalarov, Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Yönetim Kurulu Başkanı ve Raftiye Eğitim Materyalleri Yönetim Kurulu Üyesi Gülsever Akyol, Kömür İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Karakoç, BOTAŞ Bölge Müdürü Selami Bulut, Türkiye Çevre Ajansı Marmara Bölge Koordinatörü Yaşar Karaarslan, Uluslararası Kafkas Derneği Genel Başkanı Oğuz Berk (Uzunyayla Ağaçlandırma Projesi), Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Durmuş, Önceki Dönem Cem Vakfı Başkanı ve KOLSAN Koltuk Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Döner, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Sinan Emrah Yıldırım ve Levent Demirkaya, Uluslararası İşkadınları Ticari Eşletirme Derneği Kurucu Başkanı Çiler Öner, Simurg Reklamcılık Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Lale Tunç, Manisa Vakfı Başkan Vekili Önder Güzelarslan ve daha birçok değerli katılımcı, bu özel günde bir araya geldi.

Şamil Albayrak’ın Hedefleri

Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak, projeye katkı sunanlara teşekkür ederek Türkiye’deki bütün çocuklara projeyi ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Çocuklarımızın Geleceği İçin Çalışmaya Devam

Ödül töreni, çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu. Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları, çocukların çevre bilinciyle büyümesi ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ÇEVİÇELLE’den Sıfır Atık Ödül Töreni: Çevre Bilincinin Önemli Bir Etkinliği

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!