G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.138.043,62

İETT Otobüsü Şoförüne Peronda Kurşun Yağdıracak Kadar İddialı Saldırı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye’de meydana gelen olayda, Adem Yavuz Mahallesi Eski Üsküdaryolu Caddesi’nde dün saat 17.00 sularında Kadıköy – Ümraniye hattında sefer yapan 14B numaralı ve 34 HO 2742 plakalı İETT otobüsü şoförü Emircan Gülce ile bir yolcu arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, yolcu olan D. C. araca alınmadıktan sonra başka bir otobüse binip şoförü takip etti.

Perona gelen D.C. ve şoför Emircan Gülce arasında gerçekleşen tartışma kısa sürede silahlı bir saldırıya dönüştü. D.C. silahıyla sürücüye doğru koşarak ateş etmeye başladı. Sürücü kasığına, kalçasına ve dizlerine kurşun isabet etti ve yaralandı. Bu sırada kapının kapanmasıyla saldırganın kolunun sıkıştığı anlaşıldı. Çevredekilerin müdahalesiyle kolu kurtulan saldırgan, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Yaralı sürücü, olayın ardından ise ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İETT Otobüsü Şoförüne Peronda Kurşun Yağdıracak Kadar İddialı Saldırı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!