G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.073,13

Havacılık Sektöründe 25. Yılını Kutlayan Gökyüzü Haberci: Türkiye Dünyada Bir Numara Olmaya Aday!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havacılık sektöründe faaliyet gösteren firmalar, iş kollarını tanıtmak ve kampanyalarını duyurmak için sektörel medya kuruluşlarına başvuruyor. Gökyüzü Haberci Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Zengin, şirketlerin gelişimini ve dünyaya duyurulmasını desteklemek amacıyla tarafsız bir habercilik anlayışıyla çalıştıklarını belirtti. Şirketin Atatürk Havalimanı’nda başlayan habercilik hikayesinin, İstanbul Havalimanı’yla devam ettiğini ifade eden Zengin, sektöre olan 25 yıllık hizmetlerinin zorluklarına rağmen doğru ve dürüst haberciliği ön planda tuttuklarını vurguladı.

Yusuf Zengin, Türkiye’nin havacılık sektöründe dünyanın bir numaralı ülke olma potansiyeline sahip olduğunu belirtti. ülkenin tarihi ve turistik altyapısının güçlü olduğunu, geniş uçuş ağına sahip olduğunu ve havayollarının hemen hemen dünyanın her yerine uçuş gerçekleştirdiğini dile getirdi. Ayrıca, milyonlarca yolcuya hizmet verebilecek kapasitede havalimanları olduğunu ve üniversitelerde sektöre yeni çalışanlar yetiştirildiğini söyledi. Savunma sanayisinin yerli üretim ve Ar-Ge çalışmalarının da hızla devam ettiğini ekledi.

Gökyüzü Haberci Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Zengin, şirketin 25 yıldır havacılık sektöründe haber odaklı hizmet verdiğini vurgulayarak, sektörün sürekli değişen yapısına ayak uydurmanın önemine dikkat çekti. Zengin, yeni teknolojilerin ve yapay zekanın yaygın olarak kullanıldığı bu sektörde, medya kuruluşlarının da kendilerini sürekli güncel tutmalarının gerektiğini söyledi. Şirketin yeni yaşına da yeni web sitesiyle girdiğini ve okuyucularına daha iyi hizmet sunmayı amaçladığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Havacılık Sektöründe 25. Yılını Kutlayan Gökyüzü Haberci: Türkiye Dünyada Bir Numara Olmaya Aday!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!