G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.111,52

Hatay Valisi Masatlı: ‘İstifa Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor’ – CHP Genel Başkanı Özel’den Şok İddia!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sosyal medya sitelerinde kendisinin istifa ettiği yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yapmıştır. Masatlı, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, Hatay iline hizmet etmeye devam edeceğini vurgulamıştır. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın kim olduğu ve nereli olduğu hakkında bilgi vermek gerekirse, kendisi Hatay Valiliği görevini yürütmekte olan bir isimdir.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’ın seçim sürecinde yaşanan usulsüzlük iddialarına dair sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştır. Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Vali Mustafa Masatlı’nın doğrudan müdahil olduğunu ve bu durumun bir milli irade gaspı olduğunu belirtmiştir. Özel, bu iddialar üzerine çok sayıda milletvekilini görevlendirdiklerini ve Hatay halkının iradesine sahip çıkacaklarını ifade etmiştir.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, istifa ettiğine dair çıkan haberlerle ilgili net bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanlamıştır. Masatlı, Hatay ilinin hizmetine devam edeceğini ve görevinin başında olduğunu belirtmiştir. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Hatay seçimlerinde yaşanan usulsüzlük iddialarına ilişkin açıklamasında, Vali Masatlı’nın müdahil olduğunu iddia etmiş ve bu durumu milli irade gaspı olarak nitelendirmiştir.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın sosyal medya sitelerinde istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve kendisinin görevine devam ettiği belirtilmiştir. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Hatay seçimlerinde Vali Mustafa Masatlı’nın müdahil olduğu iddialarına dair açıklamalar yapmış ve bu durumu milli irade gaspı olarak değerlendirmiştir. Hatay ilinde yaşanan bu gelişmeler, siyasi ve kamuoyu açısından önemli bir konu olmaya devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hatay Valisi Masatlı: ‘İstifa Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor’ – CHP Genel Başkanı Özel’den Şok İddia!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!