G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Gerilim ve Mitoloji Harmanı ”Biaz: Kara İyenin Laneti” Seyirciyle Buluşuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk sinemasına yeni bir soluk getirecek olan “Biaz: Kara İyenin Laneti” filminin fragmanı yayınlandı. 17 Mayıs’ta vizyona girecek olan film, korku ve gerilim türündeki modern anlatımıyla dikkat çekiyor.

Mitolojik Öğelerle Zenginleştirilmiş Korku Hikayesi

“Biaz: Kara İyenin Laneti”, korku ve gerilim türündeki modern örneklerden biri olarak öne çıkıyor. Filmin, mitolojik öğelerle zenginleştirilmiş hikaye anlatımı, güçlü görsel ve işitsel unsurlarıyla korku türüne yeni bir bakış açısı getirdiği vurgulanıyor. Merakla beklenen filmin nefes kesen fragmanı yayınlandı.

4 Üniversite Öğrencisinin Ruh Çağırma Macerası

Biaz: Kara İyenin Laneti, 4 üniversite öğrencisinin final sınavlarından sonra eğlenmek için yaptıkları ruh çağırma ayininin kötü sonuçlarıyla karşılaşmalarını konu alıyor. Filmin, yayınlanan fragmanıyla sinemaseverleri heyecanlandırdığı belirtiliyor.

Usta Yönetmenler ve Ödüllü Müzisyen Can Atilla

Filmin yönetmenliğini Volkan Özgümüş ve Erkut Altındağ üstlenirken, yapımcılığını Erkut Altındağ gerçekleştiriyor. Filmin müziklerini ise ünlü Türk müzisyen Can Atilla besteledi. Türkiye’de New Age müziğin uluslararası temsilcisi olan Can Atilla, Batı ve Doğu müziği çalgılarını bir araya getirerek filmin soundtrack’ini oluşturdu.

Soundtrack Tüm Müzik Platformlarında Yayınlanacak

Can Atilla’nın bestelediği film müzikleri, Apple Music, Spotify ve Deezer gibi tüm müzik platformlarında eş zamanlı olarak yayınlanacak. Böylece filmseverlerin, korkunun ve gerilimin hakim olduğu sahnelere eşlik eden özgün müzikleri de deneyimleyebilmesi hedefleniyor.

Korku Türüne Yeni Bir Soluk Getirecek Film

“Biaz: Kara İyenin Laneti” filmi, Türk sinemasına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Modern anlatımı, mitolojik öğeleri, güçlü görsel-işitsel unsurları ve usta ekibiyle dikkat çeken film, korku ve gerilim severlerin merakla beklediği yapımlar arasında yer alıyor.

KÜNYE

Yapımcı Firma: Aver Production, Yönetmenler: Volkan Özgümüş, Erkut Altındağ, Dağıtımcı: Chantier Films, Senaryo: Hakan Hüseyin Gül, Ayşe Günsel, Volkan Özgümüş, Erkut Altındağ, Oyuncular: Tutku Ulus, Kutay Kalabalık, Ceren Güzin Sönmez, İbrahim Yiğit Çınar, Gökhan Toprak, Ayça Aşık, Hakan Hüseyin Gül, Filmin Süresi: 90 dk.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gerilim ve Mitoloji Harmanı ”Biaz: Kara İyenin Laneti” Seyirciyle Buluşuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!