USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.257.798,36

Genç Şarkıcı ve Oyuncu Serra Arıtürk’ün Son Başarısı Şaşırtıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serra Arıtürk, 22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Gitar eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu’ndan almıştır. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu’na katılan 25 yaşındaki ünlü şarkıcı, 2019 yılında ‘Kendimi Bilmeden’ adlı şarkısını çıkarmıştır. 2021 yılında Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu ile başrolü paylaşan Serra Arıtürk şu anda yeni dizisi ile tekrar gündemdedir. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Taş Kağıt Makas’ta Alev karakterine can vermektedir. Dizide zorluklar karşısında pes etmeyen, cesur, kararlı ve zeki bir hukuk öğrencisini canlandırmaktadır.

Serra Arıtürk, oyunculuk kariyerine devam etmektedir ve sosyal medya hesapları aracılığıyla hayranlarıyla iletişim halindedir. Instagram hesabında 182 bin takipçisi bulunan Arıtürk, paylaştığı fotoğraflar ve videolarla dikkat çekmektedir. Özellikle saten elbisesi ile yaptığı paylaşımlar beğeni toplamaktadır. İşte Irmak Arıcı’nın dikkat çeken Instagram paylaşımları da takipçileri tarafından ilgiyle karşılanmaktadır.

Serra Arıtürk, doğduğu tarihten itibaren müzikle ilgilenmiş ve yeteneğini geliştirmiştir. Gitar eğitimini aldıktan sonra şarkı söylemeye başlamış ve kısa sürede caz korolarında da yer almıştır. 2019 yılında çıkardığı şarkısıyla müzik dünyasında kendisine geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Ardından oyunculuk kariyerine yönelen Arıtürk, Aşkın Tarifi ve şu an oynadığı Taş Kağıt Makas dizileri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas dizisinde canlandırdığı karakter ile izleyicilerin beğenisini kazanan Serra Arıtürk, cesur ve zeki bir hukuk öğrencisini başarıyla canlandırmaktadır. Oyunculuğu ve şarkıcılığıyla fark yaratan genç yetenek, sosyal medyada da etkileyici paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmektedir. Takipçileri, Arıtürk’ün günlük hayatına ve set arkası paylaşımlarına olan ilgilerini sürekli olarak dile getirmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Şarkıcı ve Oyuncu Serra Arıtürk’ün Son Başarısı Şaşırtıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!