USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.248.820,33

ÜNLÜ OYUNCU TOLGA SAVACI’NIN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın 1980’li yıllarında önemli bir yer edinmiş olan ünlü oyuncu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Eşi Nermin Bezmen, acı haberi sosyal medya hesabından duyurarak yürek burkan bir mesaj paylaştı. Nermin Bezmen, “Yüreğim kaynıyor! Kanıyor! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna… Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda… Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz…” ifadelerini kullandı.

Tolga Savacı’nın vasiyeti ortaya çıktı ve eşi Nermin Bezmen, vasiyete uygun olarak Tolga Savacı’nın ABD’de defnedileceğini açıkladı. Savacı’nın cumartesi günü New Jersey eyaletinde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

İstanbul’da 6 Mayıs 1963 tarihinde doğan Tolga Savacı, Fransız Koleji mezunu olup, 1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya’ya gitmiştir. Motosiklet yarışçılığı da yapan Savacı, 1985 yılında Banu Alkan ile başrolü paylaştığı “Arzu” filmi ile sinema dünyasına adım atmıştır. Aynı yıl Hülya Avşar ile de film projelerinde yer alan Tolga Savacı, sonraki yıllarda çeşitli televizyon ve sinema projelerinde rol almıştır. 2015 yılında yazar Nermin Bezmen ile evlenen Tolga Savacı, eşiyle birlikte ABD’nin New Jersey eyaletinde yaşamaya başlamıştır.

Tolga Savacı’nın ani vefatı, sevenlerini ve Yeşilçam camiasını derinden üzmüştür. 60 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncunun eşi Nermin Bezmen’in duygusal paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştır. Savacı’nın vasiyeti doğrultusunda ABD’de defnedileceği haberinin ardından sevenleri, onun son yolculuğunda yanında olmak için hazırlıklara başlamıştır.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden olan Tolga Savacı, oyunculuk kariyerindeki başarısı ve sıcak gülümsemesi ile izleyicilerin kalbinde taht kurmuştur. Hayatını kaybettiği tarihten itibaren sevenleri ve meslektaşları tarafından çok özlenen Savacı, Türk sinemasının gözde isimleri arasında yer almaya devam edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ÜNLÜ OYUNCU TOLGA SAVACI’NIN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!