G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,24
CNY4,88
GBP45,82
EURO/USD1,12
BIST9.678,71
Petrol71,69
GR. ALTIN2.899,41
BTC2.192.676,57

Gelin Arabasına Ceza Şoku! ‘Evleniyoruz’ Yazısı Yetmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale’de trafik ekipleri, Ramazan Bayramı tatilinde 43 ilin geçiş güzergahında meydana gelen yoğunluk nedeniyle çalışmalarını sürdürdü. Trafik yoğunluğunun en çok olduğu noktalarda görev yapan ekipler, sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atanlara cezai işlem uyguladı. Trafiğin en yoğun olduğu alanda kural ihlali yapan ve plakası “Evleniyoruz” yazılı gelin arabası durduruldu.

Trafik polisi, sürücü E.C.’ye Karayolları Trafik Kanunu gereği 2 bin 647 lira para cezası uyguladı. Cezayı imzalamayan E.C., bakanlık personeli olduğunu iddia etti. Cezaya sinirlenen E.C., telefon beklediğini ve bir adli işlemde karşılaşacaklarını söyleyerek polis memurunu tehdit etti. Ardından ceza fişini atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini talep etti.

Diğer düğün konvoyu üyelerinin de polislerin görevini yaptığını belirterek sakinleştirdiği E.C., olay yerinden uzaklaştırıldı. Ekiplerin yoğun mesaisiyle trafik akışının kontrol altına alındığı belirtildi.

Tatil dönemlerinde artan trafik yoğunluğuna dikkat çekmek isteyen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, sürücülerin kurallara uymalarını ve trafikte daha dikkatli olmalarını istedi. Ekipler, uyulmayan kuralların trafik kazalarına yol açabileceğini ve hem sürücülerin hem diğer vatandaşların can güvenliğini tehlikeye atabileceğini vurguladı.

Özellikle bayram ve tatil dönemlerinde trafik ekiplerinin denetimlerini artırdığına dikkat çekildi. Trafikte hız yapmak, kural ihlali yapmak ve alkollü araç kullanmak gibi durumların sıkça yaşandığı bayram tatillerinde, sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği önemle belirtildi. Trafik kurallarına uyulması ve emniyet kemeri gibi güvenlik önlemlerinin alınması gerektiği hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gelin Arabasına Ceza Şoku! ‘Evleniyoruz’ Yazısı Yetmedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!