G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Gebze’de Geri Dönüşüm Fabrikasında Korkutan Yangın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze ilçesi Adem Yavuz Mahallesi 2334/9 Sokak’ta bulunan geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. İş yeri alevlere kapılırken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çalışması neticesinde yangın yaklaşık 2 saatte söndürüldü.

Olay, geri dönüşüm fabrikasında meydana geldi. Fabrikanın yanında bulunan akaryakıt istasyonuna alevlerin sıçramaması büyük bir faciayı önledi. Geri dönüşüm fabrikası tamamen küle dönerken ekiplerin soğutma çalışması olayın ardından devam etti.

Polis ekipleri, yangın olayıyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, polis ekipleri olayın şüpheli ya da ihmal sonucu olup olmadığını araştırmaya devam ediyor.

Yangın sırasında iş yeri boşken çıkması, can kaybı ve yaralanma olmamasını sağladı. Fabrika çevresinde ve yakın binalarda maddi hasar meydana gelirken, yangının kontrol altına alınarak daha fazla zararın önüne geçilmiş oldu.

Geri dönüşüm fabrikasının çevresindeki diğer işletmelere de yangın sıçramaması için itfaiye ekipleri büyük çaba harcadı. Hızlı müdahale sayesinde yangın kontrol altına alınırken, çevredeki işletmelerde olası zararların önüne geçilmiş oldu.

Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, çevre sakinleri arasında endişe ve korku yaratırken, yangının kontrol altına alınmasıyla rahat bir nefes alındı. Bölgedeki işletmeler ve vatandaşlar, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması konusunda yetkililerden hassasiyet bekliyor.

İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin koordineli çalışmasıyla yangın olayı kontrol altına alınırken, soruşturmanın devam ettiği ve neden kaynaklandığının belirlenmeye çalışıldığı bildirildi. Yangının çıkış nedeni hakkında net bir bilgi henüz verilmezken, olayın ayrıntılı bir şekilde incelendiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gebze’de Geri Dönüşüm Fabrikasında Korkutan Yangın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!