USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Gazipaşa’da Aşırı Alkol Aldı, Dengesini Kaybederek Yere Düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Gazipaşa ilçesinin İstiklal Mahallesi’nde bulunan Rasih Kaplan Caddesi’nde gerçekleşti. Alkollü olduğu düşünülen Fatih T., yolda yürürken dengesini kaybederek düştü. Başını beton zemine çarpan Fatih T. yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yerde yatan alkollü ve yaralı kişi olduğu ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Fatih T.’nin alkol komasına girdiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatih T., tedavi altına alındı. Yaralı halde olan Fatih T., çevresindeki vatandaşlardan sigara talebinde bulundu.

Polis memurları, Fatih T.’nin düşerken elinde bulunan poşetleri toplayarak ambulans görevlilerine teslim etti. Olayın meydana geldiği Rasih Kaplan Caddesi, geçtiğimiz aylarda da benzer olaylara sahne olmuştu. Vatandaşlar, alkol tüketimine bağlı olarak yaşanan sorunların arttığını belirtti.

Gazipaşa Devlet Hastanesi yetkilileri, Fatih T.’nin durumunun ciddi olduğunu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Alkol tüketimine bağlı olarak yaşanan benzer olayların önüne geçilmesi için vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Polis ekipleri de alkol satışı yapan iş yerlerine denetimlerin artırılacağını ve gerekli yasal işlemlerin yapılacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gazipaşa’da Aşırı Alkol Aldı, Dengesini Kaybederek Yere Düştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!