G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.005,93

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Takım Kaptanı Fernando Muslera, Fenerbahçe Maçına Hazır!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve takım kaptanı Fernando Muslera, yaklaşan Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçına hazır olduklarını belirttiler. Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe arasındaki müsabaka, 7 Şubat Pazar akşamı Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda saat 21.30’da başlayacak. Hakemlik görevini Volkan Bayarslan’ın yapacağı karşılaşmada Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı maç sebebiyle Süper Kupa’nın ertelenmesini talep etmişti. Ancak maçın ertelenmemesi üzerine Fenerbahçe, maça 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı almıştır.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın toplantısında organizasyonun anlamlı olduğunu ve tüm gelirlerin depremzedelerle paylaşılacağını belirtti. Maçın kime olacağını bilmediklerini ancak hazır olduklarını vurgulayan Buruk, taraftarlarıyla birlikte kutlama yapmayı arzuladıklarını söyledi. Muslera ise Fenerbahçe’nin U19 takımıyla maça çıkma kararını değerlendirirken, mutlu olduklarını ve maç için hazır olduklarını ifade etti.

Okan Buruk, Galatasaray adına Türk futbolunun tansiyonunun düşmesine ihtiyaç olduğunu belirtirken, Galatasaray olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını aktardı. Yarın sahaya tam kadro olarak çıkacaklarını ve hangi rakiple karşılaşırlarsa karşılaşsın işlerini yapacaklarını belirtti. Muslera ise gelecekte Galatasaray’da oynamaya devam etmek istediğini belirterek, hedefinin fiziksel olarak mümkün olduğu kadar forma giymek olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe’nin U19 takımıyla maça çıkma kararı karşısında yorum yapmaktan kaçınan Muslera, önünde birkaç yıl daha futbol oynamak istediğini belirtti. Kendisini isteyen hocasıyla birlikte birkaç yıl daha oynayabileceğine inandığını söyleyen Muslera, kupaların yanı sıra kulüpte 500. maçını oynamaktan da gurur duyduğunu belirtti. Galatasaray’ın hazır olduğu ve heyecanla maçı beklediği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Takım Kaptanı Fernando Muslera, Fenerbahçe Maçına Hazır!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!