G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.117,74

Gabar Dağı’nda petrol sahasında şehit olan jandarma personeli için acı haber Manavgat’a düştü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak merkez ilçesi Gabar Dağı bölgesinde bulunan Güleşli köyü sınırlarındaki petrol sahasında devriye görevi yapan Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli bir tim, kobra tipi araçla seyir halindeyken, sürücü Uzman Erbaş N.C.’nin direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bir trafik kazası meydana geldi. Kazada araçta bulunan Jandarma Asb. Çvş. Mustafa Şen (23) ve Uzman Erbaş Ensar Enes Ertaş şehit düştü. Sürücü N.C. ile Asb. Çvş. K.Ç. ise yaralandı.

Şehit Mustafa Şen’in acı haberi, Antalya’nın Manavgat ilçesine bağlı Çakış Mahallesi’ndeki ailesine ulaştırıldı. Baba İsmail Şen ve anne Ayşe Şen, 2 katlı evlerinde yaşayan çiftçilikle uğraşan ailesinin acı haberini alır almaz gözyaşlarına boğuldu. Şen çiftinin evinin bulunduğu sokakta Türk bayrakları asıldı ve taziye çadırı kuruldu. Aile yakınları ve mahalle sakinleri, acılı ailenin evine akın etti. Şehit Mustafa Şen’in, 2 ablasının olduğu ve ailenin tek erkek çocuğu olduğu bilgisine ulaşıldı.

Acı haberi iletirken, kaymakam, ilçe müftüsü, sağlık ekipleri ve jandarma eşliğinde babası İsmail Şen’e ulaştıran Çakış Mahallesi Muhtarı Mehmet Kibar, olayı şu şekilde aktardı: “Jandarma aracı ve ambulans geldi. Aile, ambulans ve askeri aracı görünce durumu anladı. Annesi, durumu ilk olarak fark etti. Babaya da biz durumu açıkladık. Mustafa’nın 2 ablası vardı, 3 kardeşlerdi.”

Jandarma Asb. Çvş. Mustafa Şen’in cenazesi, 1 Mayıs Çarşamba günü öğle vakti Çakış Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından törenle defnedilecek. Şehitler için düzenlenecek cenaze töreninde, acılı aile, yakınları ve köy halkının yanı sıra yetkililer de hazır bulunacak. Şehit olan askerler için dua edilerek, vatanları için canlarını feda eden kahramanlar unutulmayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gabar Dağı’nda petrol sahasında şehit olan jandarma personeli için acı haber Manavgat’a düştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!