G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.164.297,69

Futbolcuları da Dolandırarak 25 Milyon Dolarlık vurgun! Banka Şube Müdürü ve Kardeşler Arasındaki İnanılmaz Kavga

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Banka şube müdürü Seçil Erzan, suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan’ın, tutuklu olarak yargılanmasına devam ediliyor. Erzan’ın yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia edilen 29 kişi arasında tanınmış futbolcular da bulunuyor. Ucuz otomobil vaadiyle dolandırılan kişiler arasında olduğu iddia edilen Bahar Candan, 9. Koğuş’ta bankacı Seçil Erzan ile birlikte kalıyordu. Kardeşi Nihal Candan’ın sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edildiği ve Bahar Candan’ın psikolojisinin bozulduğu belirtildi. Bahar Candan’ın koğuş arkadaşı Seçil Erzan ile kavga ettiği ve revire götürüldüğü açıklandı.

Bahar Candan ve Seçil Erzan arasında çıkan kavganın sebebi ise bilgilere göre Bahar Candan’ın geç saatlere kadar televizyon izlemek istemesine karşılık Seçil Erzan’ın bu duruma itiraz etmesiydi. Avukatların da devreye girmesiyle Seçil Erzan’ın tek kişilik koğuşa alındığı belirtildi. Seçil Erzan, yeni koğuşunda televizyon ve buzdolabı istemediğini sadece kitap istediğini belirtti. Ayrıca Erzan’ın annesinin yüzde 94 engelli olması nedeniyle ev hapsine çevrilmesi için mahkemeye dilekçe sunuldu.

Seçil Erzan ve Bahar Candan’ın 9. Koğuş’taki gerilimli hikayesi, halkı şaşırtmaya devam ediyor. Bahar Candan’ın tutuklu olarak yargılanmaya devam edeceği ve Seçil Erzan’ın ev hapsine çevrilme talebinin mahkeme tarafından değerlendirileceği öğrenildi. Bu olaylar, Türkiye’nin gündeminde uzun süre konuşulacağa benziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Futbolcuları da Dolandırarak 25 Milyon Dolarlık vurgun! Banka Şube Müdürü ve Kardeşler Arasındaki İnanılmaz Kavga

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!