G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Futbol Hakemi Hayatını Kaybetti! Kaza Haberini İlk Kez Buradan Öğrenin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’in Servergazi Mahallesi’nde meydana gelen kaza saat 02.00 sularında Gerzele Caddesi’nde gerçekleşti. Kazada, motosiklet sürücüsü Furkan Akın’ın kullandığı 20 AIR 209 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen M.K.’nın yönetimindeki 20 ALE 881 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu motosikletten savrulan sürücü Akın ve arkasında yolcu olarak bulunan Gözlükaya yaralandı. Olay yerine hem acil sağlık ekipleri hem de itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Gözlükaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, Akın ise durumunun ciddiyetini koruyor. Her iki kişinin de kasksız oldukları belirtildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Bu tür kazaların önlenmesi ve güvenliği arttırmak için gerekli önlemlerin alınması konusunda yetkililerin daha fazla dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumlularıyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, şu anki aşamada tüm detayları ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kazanın meydana geldiği Servergazi Mahallesi’nde ise hala olayın etkisi devam ediyor. Kazanın yaşandığı Gerzele Caddesi üzerinde ise polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi çalışmalarına devam ediyor. Kazanın sebebi ve taraflar arasındaki ilişki daha geniş bir çerçevede incelenmeye devam ediyor. Kamuoyu kazayı yakından takip ederken, Güvenlik Kuruluşları’nın daha fazla tedbir alması ve trafiğin kontrol altına alınması konusunda önlemler alması gerektiği belirtiliyor. Kazayla ilgili gelişmeler ve soruşturmanın sonucu merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Futbol Hakemi Hayatını Kaybetti! Kaza Haberini İlk Kez Buradan Öğrenin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!