G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

Fenerbahçe’nin Yıldızı Dusan Tadic: “En Önemlisi 3 Puan Alabilmekti, Taraftarlarımızı Mutlu Ettik!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’in 31. haftasında Adana Demirspor’u sahasında konuk etti ve mücadeleden 4-2 galip ayrıldı. Maçın ardından sarı-lacivertli takımın yıldızı Dusan Tadic, önemli açıklamalarda bulundu. Tadic, uzaktan attığı golle ilgili olarak kariyerinde ilk defa böyle bir gol attığını belirtti. Ancak onun için en önemlinin alınan 3 puan olduğunu söyledi ve takımın güzel bir performans sergileyerek taraftarları mutlu etmeyi başardığını ifade etti.

Dusan Tadic ayrıca Trabzonspor maçına da değindi. Bu maçla ilgili fazla detay veremese de takımın güçlü bir oyun ortaya koyduğunu ve taraftarları memnun etmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Geçmişe takılı kalmadan her zaman geleceğe odaklanmanın önemine vurgu yaptı. Futbolun zorlu bir oyun olduğunu ve her zaman en iyisini ortaya koymak gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’u mağlup ettiği maç, sarı-lacivertli takımın taraftarlarını sevindirdi. Dusan Tadic’in uzak mesafeden attığı gol ise dikkat çekiciydi ve kariyerinde ilk defa böyle bir gol kaydettiğini belirtti. Ancak Tadic’in odak noktası her zaman takımının başarısı ve 3 puanı almaktı. Güzel bir performans sergileyerek taraftarları mutlu etmeyi başardıklarını dile getirdi.

Adana Demirspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamalarda Dusan Tadic, Trabzonspor maçına da değindi ve takımın gösterdiği performansı övdü. Geçmişe takılı kalmadan geleceğe odaklanmanın önemine vurgu yaparken, futbolun zorlu bir oyun olduğunu ve her zaman en iyisini ortaya koymak gerektiğini belirtti. Taraftarları mutlu etmeyi hedefleyen takımın güzel goller attığını ve önemli organizasyonlar gerçekleştirdiğini ifade etti. Maçlardan dersler çıkararak ilerlemek gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Yıldızı Dusan Tadic: “En Önemlisi 3 Puan Alabilmekti, Taraftarlarımızı Mutlu Ettik!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!