G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,20
CNY4,85
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,47
GR. ALTIN2.914,81
BTC2.195.600,79

Fenerbahçe’nin ABD’li Yıldızı Nigel Hayes-Davis EuroLeague’de 50 Sayı Atarak Rekor Kırdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EuroLeague’in 32. haftasında Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin’i 103-68 mağlup ederek galibiyetle ayrıldı. Müsabakada rekor kıran Nigel Hayes-Davis ise haftanın en değerli oyuncusu seçildi. EuroLeague’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hayes-Davis 50 sayı, 2 ribaund ve 1 top çalma ile oynayarak 46 verimlilik puanı elde etti. 29 yaşındaki oyuncu aynı zamanda EuroLeague tarihinde bir maçta en çok sayı atan oyuncu olma unvanını da kazandı.

Fenerbahçe Beko’nun ALBA Berlin’i mağlup ettiği mücadele, Nigel Hayes-Davis’in adeta tarihe geçtiği bir maç oldu. 50 sayılık muhteşem performansı ile EuroLeague tarihinde rekor kıran Hayes-Davis, haftanın en değerli oyuncusu seçildi. Bu olağanüstü performansıyla 46 verimlilik puanı elde eden ABD’li oyuncu, takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Fenerbahçe Beko’nun ev sahipliğini yaptığı maçta Nigel Hayes-Davis, ALBA Berlin karşısında 50 sayı atarak mükemmel bir performans sergiledi. Bu performansıyla EuroLeague tarihine adını altın harflerle yazdıran Hayes-Davis, haftanın en değerli oyuncusu seçildi. 29 yaşındaki oyuncu, kariyerinin en iyi performanslarından birini sergileyerek taraftarların takdirini kazandı.

Fenerbahçe Beko’nun ALBA Berlin’i mağlup ettiği mücadelede Nigel Hayes-Davis’in 50 sayı atarak rekor kırması, EuroLeague tarihinde unutulmayacak bir anı olarak yerini aldı. Bu muhteşem performansıyla haftanın MVP’si seçilen Hayes-Davis, kariyerinde yeni bir dönem açarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Fenerbahçe taraftarları, oyuncularını bu unutulmaz başarılarından dolayı gururla alkışlayarak desteklerini gösterdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin ABD’li Yıldızı Nigel Hayes-Davis EuroLeague’de 50 Sayı Atarak Rekor Kırdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!