G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Fenerbahçe, Süper Kupa Finalinde U19 Takımıyla Sahada olacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, 11 Nisan 2023 tarihinde Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda saat 21.30’da başlayacak olan maçta yarışacak. Bu önemli karşılaşma, ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak ve maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak.

Fenerbahçe’nin 2023 Süper Kupa finalinde U19 takımı ile çıkacağı açıklandı. Takım yönetimi, yaşanan olaylar sonrasında aldığı kararla, maça A takım yerine U19 takımıyla çıkma kararı aldı. 3 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda Fenerbahçe, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda U19 takımıyla sahaya çıkacağını duyurdu. Taraftarları endişelendiren bu karara rağmen, takımın kararlılığı devam ediyor.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Taraftar gitmesin” dediği zaman takımın A takımının gitmeyeceğini ve maçın 90 dakikalık bir maç olmayacağını net bir şekilde ifade etti. Bu açıklama doğrultusunda, takımın sahaya 9 oyuncu ile çıkması ve sakatlık sebebiyle 3 oyuncunun kenara gelmesi bekleniyor. Ancak, kurallara göre en az 7 oyuncunun sahada olması gerektiği göz önüne alındığında, Fenerbahçe’de sadece 6 oyuncunun kalacak olması durumunda hakem, maçı Galatasaray lehine 3-0 tescil edecek.

Bu zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımın da hazırlıkları tamamlanmış durumda. Süper Kupa’nın heyecanı tüm futbolseverleri sararken, maçın sonucu merakla bekleniyor. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları arasında da büyük bir rekabet ve heyecan hakim, taraflar maçın favorisi konusunda görüş ayrılığı içindeler. Ancak her iki takımın da sahada en iyi performansını sergileyeceği ve mücadele edeceği kesin. 2023 Süper Kupa finali, Türk futbolseverleri için unutulmaz bir gece olacak.

Sonuç olarak, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Süper Kupa finali büyük bir heyecanla beklenirken, takımların aldığı kararlar ve maç öncesi yaşanan gelişmeler futbolseverlerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Heyecanla beklenen maç, Türk futbol tarihine damgasını vuracak önemli bir karşılaşma olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Süper Kupa Finalinde U19 Takımıyla Sahada olacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!