G-QXXHXL9JW0
USD34,17
EURO38,18
CNY4,88
GBP45,84
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,94
GR. ALTIN2.918,09
BTC2.203.840,40

Etimesgut’ta polis kovalamacası: Aracı market duvarına sıkıştıran sürücü yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etimesgut ilçesindeki Altay Mahallesi’nde meydana gelen olay, saat 03.30 civarında gerçekleşti. Polisin ‘dur’ emrine uymayan Y.K., 06 T 3940 plakalı otomobiliyle kaçmaya başladı. Kaçışını sürdüren Y.K., izini kaybettirmek amacıyla Ayaş-Ankara Yolu Bulvarı’ndaki bir marketin otoparkına girdi. Ancak polislerin peşini bırakmadığını fark eden Y.K., tekrar dışarı çıkmaya çalıştı. Aracı market duvarı ile apartmanın bahçe duvarı arasında sıkıştı. Y.K., aracın yan camından dışarı çıkarılarak yakalandı.

Olay anı, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve Y.K.’nın alkollü olduğu belirlendi. Polis ekipleri tarafından şahsın ehliyetine el konuldu ve araç, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Market çalışanı Mehmet Taş, olay hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Sabah işe geldiğimde, marketimizin duvarı ile yan duvar arasına bir aracın girdiğini gördüm. Orası bile el arabasının geçemeyeceği kadar dar bir alan. Bu aracın nasıl o dar bir yere girebildiğini anlamıyorum. Gerçekten çok şaşırdım.”

Olay, etkileyici bir şekilde ortaya çıkan güvenlik kamera görüntüleriyle de dikkat çekti. Y.K.’nın kaçış denemesi polis ekipleri tarafından başarısızlıkla sonuçlandırıldı ve alkollü sürücünün yakalanmasıyla olay son buldu. Araç sahibine uygulanacak cezai işlemler konusunda ise işlem başlatıldığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Etimesgut’ta polis kovalamacası: Aracı market duvarına sıkıştıran sürücü yakalandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!